Levend landschap in de stad

Zoë betekent ‘leven’ in het Grieks. En dat kun je heerlijk in dit supergroene en stoere gebouw. Hier vinden bewoners, planten, bloemen én insecten hun plekje. 

Je vindt hier 82 verschillende woningen – veelal met uitzicht over een van de 8 daktuinen met een eigen biotoop en sfeer. Een groene route verbindt de verschillende tuinen en nodigt uit tot beweging. Je buren ontmoet je bij de picknicktafel in de dakweide of bij de bankjes verscholen in het groen. Hier vind je ’s zomers een heerlijk rustig plekje, te midden van volle stadsnatuur. Hier leven mens, dier en plant happy naast elkaar.

Mens, dier en plant leven hier happy naast elkaar

Mens, dier en plant leven hier happy naast elkaar

In Zoë woon je straks in een compact city apartment of ruim urban apartment. In een supergroen en stoer gebouw met 8 geweldige groene daktuinen, een gemeenschappelijke tuinkamer en een flex-kas voor ondernemers, yoga, buren-filmavonden en buurtfeestjes. Elke daktuin met een eigen sfeer. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor planten, bloemen, insecten en vogels. Een groene route verbindt de verschillende tuinen en nodigt uit tot beweging. Je ontmoet je buren bij de picknicktafel in de dakweide of bij de bankjes verscholen in het groen. Hier vind je ’s zomers een heerlijk rustig plekje, te midden van volle stadsnatuur. In dit geweldige gebouw leven mens, dier en plant happy naast elkaar.

Ontwerpen vanuit liefde voor het leven

Ontwerpen vanuit liefde voor het leven

Niet alleen de daktuinen, ook de groene verticale geveltuinen en de groene binnenruimtes dragen bij aan de natuurlijke uitstraling en beleving. Het hele gebouw ademt biophilic design. Deze wijze van ontwerpen gaat uit van de liefde voor het leven of levende systemen. Het is weten¬schappelijk bewezen dat zicht op en nabijheid van natuur een kalmerend en herstel¬lend effect op lichaam en geest heeft.

Een supertoffe duurzame mix

Een supertoffe duurzame mix

Rust en reuring. Stedelijk genieten en duurzaam groen leven. Hier vind jij jouw plek. Hier laadt de geest weer op. Rust en balans, mét de bruisende Amsterdamse levendigheid om de hoek. Niet alleen gericht op de stad, maar ook lokaal verbonden. Hier ontmoet je je vrienden en je buren in de kas, het restaurant beneden én in de groene daktuin. Een groene pocket míddenin de stad. Energiek en levenslustig én ontspannen en bewust.

De wind in je haren

De wind in je haren

En dat allemaal op een superstoere plek bij het water van het Amsterdam-Rijnkanaal met zijn coole vrachtschepen, het IJ en de imposante Oranjesluizen. Hier voel je de wind in je haren. En over de brug ben je zo bij de té gekke Landmarkt in Schellingwoude én tussen de weilanden en het water rondom Waterland en Durgerdam. Heerlijk hardlopen, racefietsen of wandelen. Want sporten is ontzettend belangrijk, een tweede natuur.

 

Zoë. Voor natuur- en stadsgenieters die op zoek zijn naar een gezonde ontspannen woonplek te midden van water, stadsnatuur en -dieren, horeca en toffe voorzieningen.