Nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over Zoë Amsterdam. Zeker weten dat je geen bericht mist? Meld je dan hier vrijblijvend aan als geïnteresseerde.

Nieuws & Blogs

Nieuws
Ondernemers, denk mee over de groene plint

Wie en wat is nodig voor een levendig en duurzaam ondernemersnetwerk in het natuurinclusieve gebouw Zoë in Amsterdam? Daarover praten we op 24 mei we vanaf 17:00 uur in Pakhuis de Zwijger.

20 april 2023
Lees meer
Nieuws
Terugblik: digitale participatie bijeenkomst van 7 maart

Op 7 maart jl. gaf Jurgen van de Laarschot, projectontwikkelaar bij AM, de digitale aftrap voor de participatie. Hij vertelde over de ambitie voor Zoë-Amsterdam en over de mogelijke invulling voor wonen en werken. 

6 april 2023
Lees meer
Nieuws
Save the date: 7 maart 19:30 uur digitale participatie bijeenkomst

Het team van Zoë Amsterdam nodigt je graag uit voor een digitale bijeenkomst, zodat wij jouw wensen kunnen meenemen in de verdere ontwikkeling van Zoë-Amsterdam. Deze bijeenkomst van circa 1,5 uur is gepland op dinsdag 7 maart en start op 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.

6 april 2023
Lees meer
Nieuws
Interview met de architect van Zoë

“Zoë is een project dat extreem goed bij ons bureau past vanwege de thema’s ‘wonen’, ‘biodiversiteit’ en ‘natuurinclusiviteit’. We kregen de uitgelezen kans om te laten zien wat we kunnen op basis van al onze ervaringen en ik ben trots op het resultaat. We hebben binnen het appartementengebouw, op de daktuinen en langs de gevels een biotoop gecreëerd, met een robuuste habitat voor dieren en planten. Hun overleven is dus niet afhankelijk van de bewoners; de natuur kan gewoon haar gang gaan. Hier gaat iedereen zich thuis voelen: de toekomstige bewoners, inheemse planten en talrijke dieren.”

6 april 2023
Lees meer