Nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over Zoë Amsterdam. Zeker weten dat je geen bericht mist? Meld je dan hier vrijblijvend aan als geïnteresseerde.

Nieuws & Blogs

Nieuws
Stadsnatuur in opmars bij Zoë

<meta charset="UTF-8">

In de nieuwste woondocumentaire "Stadsnatuur in Opmars" van AT5 wordt de integratie van natuur in stedelijke gebieden uitgelicht, met Zoë als inspirerend voorbeeld. Dit innovatieve project in de Sluisbuurt combineert wonen met natuur, wat zorgt voor een unieke leefomgeving voor zowel mens als dier. In dit item vertellen landschapsarchitect Maike van Stiphout en ontwikkelaar Jurgen van de Laarschot hoe de stadsnatuur in opmars is in Zoë.

25 juli 2024
Lees meer
Nieuws
Presale Zoë is gestart!

De presale van Zoë Amsterdam is gestart! Je vindt nu de eerste informatie over de woningtypes op onze website. Denk aan concept plattegronden, visuals en V.O.N. prijzen. Als je jouwvoorkeur(en) doorgeeft kunnen we je gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws en de start verkoop.

21 mei 2024
Lees meer
Nieuws
Uitnodiging netwerkbijeenkomst 3 juni: samen groen ondernemen

<meta charset="UTF-8">In Zoë is de begane grond en (deels van de) eerste verdieping gereserveerd voor een groen ondernemersnetwerk die aansluit bij het duurzame gedachtegoed. Op 3 juni is er vanaf 16:00 uur een netwerkbijeenkomst in Pakhuis de Zwijger waarin ontwikkelaar AM samen met verschillende sprekers kijkt hoe zo'n het beste invulling kan krijgen.

21 mei 2024
Lees meer
Nieuws
Interview met de architect van Zoë

“Zoë is een project dat extreem goed bij ons bureau past vanwege de thema’s ‘wonen’, ‘biodiversiteit’ en ‘natuurinclusiviteit’. We kregen de uitgelezen kans om te laten zien wat we kunnen op basis van al onze ervaringen en ik ben trots op het resultaat. We hebben binnen het appartementengebouw, op de daktuinen en langs de gevels een biotoop gecreëerd, met een robuuste habitat voor dieren en planten. Hun overleven is dus niet afhankelijk van de bewoners; de natuur kan gewoon haar gang gaan. Hier gaat iedereen zich thuis voelen: de toekomstige bewoners, inheemse planten en talrijke dieren.”

6 april 2023
Lees meer