• Blog
  • 21 mei 2024
  • Geplaatst door TeamZoeAmsterdam

Presale Zoë is gestart!

De presale van Zoë Amsterdam is gestart! Je vindt nu de eerste informatie over de woningtypes op onze website. Denk aan concept plattegronden, visuals en V.O.N. prijzen. Als je jouwvoorkeur(en) doorgeeft kunnen we je gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws en de start verkoop.

In Zoë vind je in totaal 82 diverse appartementen verdeeld over 7 types: van circa 40 tot 155 m²! Je vindt hier toffe studio’s, diverse twee-, drie- en vierkamerappartementen met buitenruimtes, royale penthouses en unieke maisonnettes aan het water. De woningen hebben veelal uitzicht over één van de 8 geweldige daktuinen of de kade. Elke daktuin kent een eigen sfeer. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor planten, bloemen, insecten én vogels. Ontmoet hier jouw buren, of kom heerlijk tot rust. 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Geef dan jouw voorkeur door, dan ben je straks als eerste op de hoogte van alle informatie over dit woningtype én de start verkoop (verwacht september 2024). Je kunt je voorkeur voor een woningtype doorgeven tot 1 augustus. Meld je hiervoor aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan automatisch via de e-mail een link waarmee je jouw woningvoorkeur kan doorgeven. 

Levend landschap in de stad
Zoë is een supergroen én stoer gebouw met 8 geweldige groene daktuinen en een begroeid gewelf. Hier vloeien natuur en architectuur naadloos in elkaar over. Echt een levend landschap, in de stad! Zoë ligt op een unieke plek aan de hoofdstraat van de groene en autoluwe Sluisbuurt op het Zeeburgereiland. In de plint van het gebouw vind je straks een gemeenschappelijke tuinkamer en een flex-kas voor ondernemers, yoga, buren-filmavonden en buurtfeestjes. Meer over wonen in Zoë lees je hier.

Deel
Gekopieerd!

Zoë Amsterdam

17 september in verkoop!

Kom naar het event