Wonen in Zoë

Hallo stads- én natuurgenieters, vrije vogels, stadsdieren, frambozen, zonnestralen, egeltjes, klimrozen, ondernemers, sportivo’s, watersporters, buitenmensen, pensionado’s, huismussen, tuinmannen, yogi’s en levensgenieters. Welkom in Zoë Amsterdam (Sluisbuurt, Zeeburgereiland).

Project in presale

Unieke plek

Zoë staat in de Sluisbuurt op het bruisende Zeeburgereiland en ligt vlakbij het centrum van Amsterdam.

Healty Urban Living

In Zoë leef je met de stadse reuring én gezelligheid dichtbij, maar sta je ook binnen enkele minuten heerlijk vrij in de natuur.

Happy leven in Zoë

Mens, dier en plant leven hier happy samen in een van de 82 appartementen of 8 daktuinen.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
ZOË-K
 • Prijs vanaf
  € 1.300.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Penthouse
 • Woonoppervlak
  130 - 155 m²
 • Kamers
  3 - 6
ZOË-T
 • Prijs vanaf
  € 895.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Maisonnette
 • Woonoppervlak
  100 - 135 m²
 • Kamers
  5
ZOË-L
 • Prijs vanaf
  € 825.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Appartement
 • Woonoppervlak
  100 - 120 m²
 • Kamers
  3 - 4
Levend landschap in de stad

Levend landschap in de stad

Zoë ligt op een unieke plek aan de hoofdstraat van de groene en autoluwe Sluisbuurt. Het supergroene en stoere gebouw telt 8 geweldige groene daktuinen en een begroeid gewelf, waar natuur en architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Echt een levend landschap, middenin de stad! Hier groeien klimplanten op natuurlijke wijze omhoog en wordt het groen uit de kadetuin op deze manier doorgetrokken tot in het hart van het gebouw.

Ontdek Zoë
Groene flex-kas voor ondernemers

Groene flex-kas voor ondernemers

Ook vind je in Zoë een gemeenschappelijke tuinkamer en een flex-kas voor ondernemers in de plint. Hier is ruimte voor een groen ondernemersnetwerk die aansluit bij het duurzame gedachtegoed van Zoë. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame conceptstore en biologisch restaurant!

Het ondernemersnetwerk
Presale Zoë is gestart!

Presale Zoë is gestart!

De presale van de 82 appartementen en woningen in Zoë is gestart. De appartementen kennen veelal unieke indelingen, maar hebben veelal zicht op een van de 8 groene tuinen. Ook zijn er een aantal appartementen met eigen loggia of buitenruimte! Meer informatie over de verschillende types, de plattegronden en vanaf prijzen vind je op vanaf nu op onze website. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen rond de zomer.

Bekijk het aanbod

Locatie

Je vindt Zoë in de Sluisbuurt op het Zeeburgereiland: een groen en waterrijk stadseiland binnen de ring van Amsterdam. Dit wordt de nieuwe, groene stadswijk in Amsterdam. Hier krijgen fiets- en voetgangers voorrang en komt er een grote variëteit aan doelgroepen en voorzieningen. En de buurt is al hard in ontwikkeling! Je vindt hier al creatieve broedplaatsen met ateliers in bijvoorbeeld Broedplaats Baggergeest, Kokomo en flexwerkplekken in HipHub. Ook is hier ruimte voor verschillende horecagelegenheden, scholen en winkels.
Het Waterplein is het hart van de buurt. Daaromheen komen een gebied om te wandelen en een plein. Aan dit plein komen winkels, cafés, restaurants, hogeschool Inholland en andere voorzieningen voor de wijk. Ook komt de pont vanuit Sporenburg hier aan. Het Sluispark ligt aan de Oranjesluizen, op de kop van het Zeeburgereiland. Dit park heeft een weids uitzicht over het IJ. Het zuidelijke Entreegebied ligt bij de kruising van belangrijke fietsroutes en de tramhalte. Dit gebied verbindt de Sluisbuurt met de rest van het Zeeburgereiland.

Think green, live happy

Zoë ligt aan de hoofdweg in de nieuwe, groene stadswijk Sluisbuurt op het Zeeburgereiland. Hier woon je op een unieke locatie in Amsterdam. Voel de wind in je haren tijdens een wandeling langs het Amsterdam-Rijnkanaal, het IJ en de imposante Oranjesluizen. En via de Rode brug ben je zo bij de té gekke Landmarkt in Schellingwoude én tussen de weilanden en het water rondom Waterland en Durgerdam. Hier heb je het beste van twee werelden. Heerlijk hardlopen, racefietsen of wandelen.

Bekijk de video

Nieuws

Blog
Presale Zoë is gestart!
De presale van Zoë Amsterdam is gestart! Je vindt nu de eerste informatie over de woningtypes op onze website. Denk aan concept plattegrond…
21-05-24 Lees meer
Blog
Uitnodiging netwerkbijeenkomst 3 juni: samen groen ondernemen
21-05-24 Lees meer
Blog
Interview met de architect van Zoë
06-04-23 Lees meer

Interesse in Zoë?

Meld je hier aan en mis geen enkele update

Veel gestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Komen er ook huurwoningen in dit project? En wat gebeurt er nadat je het formulier hebt ingevuld? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me inschrijven op een woning?
Je kunt je registreren als geïnteresseerde en aangeven naar welk woningtype je voorkeur uitgaat. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én wanneer de verkoop van start gaat.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Nee, op dit moment zijn er nog geen brochures. Zodra er een brochure beschikbaar is, word je hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld. Meld je hier aan als geïnteresseerde om de nieuwsbrief te ontvangen.
Uit wat voor woningen kan ik kiezen in Zoë?
In Zoë Amsterdam komen vrije kavels, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en appartementen.
Wat betekent vrij op naam (v.o.n.)?
Vrij op naam betekent dat je een woning koopt inclusief belasting en inclusief notariskosten voor de overdracht en inschrijving bij het Kadaster. Kosten zoals voor de hypotheek en de inschrijving hiervan, zijn niet opgenomen in de v.o.n. prijs.